127231

Marturie dupa un avort

Era luna februarie cand am aflat ca sunt insarcinata. Eram inca la liceu ultimul an. I-am dat vestea prietenului meu sperand ca-mi va spune sa il pastram , dar din pacate nu a spus asa. Ma obliga intr-un fel sa fac avort  pentru ca suntem prea tineri, ca nu avem ce sa ii oferim si alte chestii.

Intr-un final am acceptat, in schimb nu dupa mult timp am avut o mica cearta si m-a lasat singura. Timpul trecea iar eu aveam 3 luni. Umblam pe la doctori, ma rugam de ei, dar nimeni nu voia. Intr-un final am hotarat sa merg la ecograf. Era asa mic si dulce, un ghemotoc de copilas ,iar o asistenta lauda copilasul ca e perfect sanatos, ca Doamne ajuta! O sa am un copil minunat, nestiind ce vreau eu sa fac. Prietenul in care am avut incredere si cu care am fost impreuna un an si ceva m-a lasat singura.

Deja simteam cum misca propriul meu copilas in mine. Nu avea stare, l-am iubit mai mult ca orice, dar a venit ziua in care a aflat mama mea m-a dus la spital si m-au internat. Dupa doua zile mi-au dat ceva pastile (acele pastile intrerup sarcina pana la sase luni). Eu aveam 4 luni jumatate. Mi-a dat prima tura de pastile. Nu simtisem nimic. Dupa a doua tura am simtit cum misca foarte tare copilasul meu (se chinuia, era in ghearele mortzii), iar dintr-o data nu am mai simtit nimic. A murit copilasul meu. A treia serie de pastile mi-au provocat contractii, erau tot mai puternice. Dupa cateva ore mi s-a rupt apa si am nascut.

Am nascut copilul omorat de mine, iar in loc sa fie ca la o nastere, sa-mi dea copilasul in brate sa fiu bucuroasa, ei mi l-au luat. Era mic inca, cam cat palma, dar era bine, era fetita mea, Alexandra, ingerul meu pe care nu il pot uita si nu il voi uita niciodata. Dupa ce s-a intamplat am avut vise in care plangea si ma intreba de ce am lasat-o? De ce nu am tinut-o? Mi se sfasie sufletul. Tot ce imi doresc acum  si mi-as da si viata, sa o vad cum ar arata, sau sa o am iar in pantece. Daca  o pastram acum aveam 7 spre 8 luni.

NU VA UCIDETI COPILASUL ASA CUM AM FACUT EU! Acum mi-as da viata sa o vad doar o secunda!

Loredana

admin

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *