shutterstock_95929126

L-am cunoscut pe internet

Am citit pe internet câteva povestiri și câteva reportaje desprea avort și am hotărât să vă scriu și povestea mea.

Am cunoscut pe cineva prin intermediul internetului acum 2 ani, el se numește Emilian și este din Iași iar eu sunt din București. După 2 ani de așteptare în sfârșit ne-am întâlnit anul acesta în septembrie, am fost eu la Iași.

Mi-a jurat că mă iubește și că o să fie toată viață lângă mine pentru că eu sunt cea mai potrivită pentru el și că a visat să fie cu mine 2 ani de zile. A fost primul bărbat din viața mea, îl iubesc enorm, încă îl mai iubesc. Am stat la Iași 4 zile și m-am întors la București cu gândul că în scurt timp să mă mut la Iași pentru EL.

La scurt timp am aflat că sunt însărcinată, m-am bucurat, chiar dacă am 22 de ani și el 23, eu m-am bucurat, pentru că știam că Emilian își dorește un copil cu mine pentru că mă iubește, însă nu a fost așa. Când a aflat a început să-mi spună că e prea tânăr și că el vrea să-și trăiască viața și că nu are bani. Iubirea aia mare care o avea pentru mine a zburat pur și simplu. Asta nu m-a făcut să renunț nici un moment la copilul meu, sunt însărcinată de o lună de zile și îmi doresc acest copil din tot sufletul meu, chiar dacă el mi-a propus să fac avort.

shutterstock_110274749

Părinții mei încă nu știu de sarcină mea, în ianuarie voi pleca în Anglia de unde sper să nu mă mai întorc niciodată, vreau o viață mai bună pentru copilul meu, el nu are nici o vină că tatăl lui nu-l vrea. Însă știu că o să vină și vremea când acest „tată” o să vrea să-și ceară iertare în fața copilului lui. Nu știu dacă va obține această iertare ,însă știu că Dumnezeu și cu mine o să-l învățam pe acest copil ce înseamnă a ierta.

Scriu această scrisoare în atenția tuturor tinerelor care rămân însărcinate. Iubiți-vă copiii indiferent de situația voastră actuală. Dumnezeu este bun cu noi și nu ne lasă la greu. Dați naștere acelor copii care nu au nici o vină!

Peste 8 luni o să fiu mamă, e cel mai minunat sentiment de pe acest pământ, mă simt mai plină de viață, simt că micuțul din mine depinde de starea mea de spirit și de sănătate, așa că pentru el sunt puternică.

Simte și tu ce simț eu acum! FII ȘI TU PUTERNICĂ!

Gabriela

admin

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *