copil-tinta

Argument pentru viata

Dacă toate posturile TV şi de radio şi-ar întrerupe brusc emisiunile şi l-am auzi pe preşedintele ţării că suntem atacaţi şi că o putere străină ne-a declarat război şi vrea să ne distrugă, fără îndoială că ne-am îngrozi şi ne-am tulbura. Atunci nici viaţa noastră nu ar mai fi la fel începând din acea clipă.

Şi ,deşi în pragul intrării noastre în Uniunea Europeană acest scenariu macabru ni se pare pură ficţiune, altele fiind temerile şi preocupările care le avem, realitatea este că România se află în război încă din 1989. Iar declaraţia de război a fost chiar prima lege adoptată după căderea comunismului: Legea avortului.

În acest război nevăzut şi nemilos împotriva vieţii, deja zeci de milioane de copii au plătit cu viaţa şi zilnic sute sau poate chiar mii sunt exterminaţi. Şi mai grav este că agresorii suntem cu toţii: de la femeia care avortează sau foloseşte pilule avortive, doctorul care îşi calcă jurământul şi până la ultimul cetăţean cu drept de vot şi care are puterea să facă ceva dar preferă ignoranţa sau aroganţa în faţa acestui măcel nemilos împotriva celor care nu pot să strige.

În acest război nu se folosesc arme prea sofisticate, ci simple forcepsuri care sfârtecă trupul fraged al pruncului în pântecele mamei. Nu se folosesc nici rachete inteligente care să depisteze inamicul, deoarece pruncul nu are grote unde să se ascundă, ci pântecele mamei sale îi devine mormânt.

În acest război nu se folosesc nici bombe cu uraniu, deoarece soluţia salină injectată în lichidul amiotic îşi face treaba bine: copilul este ars de viu şi moare sufocat.

În acest război nu se folosesc nici avioane stealth, deoarece pilula anti-baby ştie exact unde să atace trompele uterine astfel încât să împiedice nidarea ovulului fecundat purtător de suflet.

În acest război nu se folosesc nici tehnici prea avansate de dezinformare şi manipulare a duşmanului, deoarece duşmanul – pruncul din pântece – nu are dreptul să aleagă.

Pentru cei care mai au urechi să audă şi pentru cei care mai caută un răspuns, am realizat acest site – cu lipsurile şi neajunsurile sale – din dorinţa de a îi ajuta să descopere adevărul şi să înteleagă ca avortul este o crimă şi că viaţa este un dar de la Dumnezeu şi El este singurul care decide dacă un om se naşte şi când un om moare.

Să ne iubim copiii, să conştientizăm faptul că ei devin membri ai familiilor noastre încă din momentul concepţiei.

Dacă Dumnezeu a hotărât să ne dăruiasca un copil, să fim convinşi că îi va purta de grijă şi în continuare. Dacă Dumnezeu a permis ca acolo unde ştiinţa nu poate să explice în ce fel apare scânteia vieţii, celulă cu celulă formează un nou om, încă din clipa concepţiei, să fim siguri că dacă îi dam acordul nostru, El poate să susţină şi să ofere şansă egală noului născut indiferent de circumstanţele pe care noi, cu mintea noastră limitată le putem vedea acum.

Trebuie să înţelegem că nu avem dreptul să luam viaţa unui copil ,indiferent dacă este născut sau încă este în pântecele mamei sale. Omul este o fiinţa vie, este fetiţă sau băiat, chiar din momentul conceperii sale. Medicina ne spune asta, nu doar Biserica.

Sfântul Vasile cel Mare avertizează: „Cei care dau medicamente abortive, sunt ucigaşi şi ei precum şi cele ce primesc otrăvuri ucigatoare de embrioni (pilule)” (canonul al 8-lea).

Cea mai mare bucurie a unei familii sunt copiii. Ei ne înfrumuseţează şi ne îmbogăţesc viaţa. Să fim gata să ne jertfim pentru a ne învrednici de aceasta bucurie. Să nu ne speriem de nici un obstacol, aşa cum Pururea Fecioara Maria, nu s-a speriat să Îl nască pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos într-o peşteră sărăcăcioasă şi fără nici un ajutor decat braţele bătranului Iosif.

Orice copil care se naşte este o reuşită a vieţii, o intenţie divină împlinită, o garanţie de încredere şi optimism, este o ascensiune, o pace pentru conştiinţe, un „AMIN!” plin de emoţie creatoare, pe care mama şi soţul ei îl rostesc voinţei lui Dumnezeu!

Să spunem şi noi DA vieţii, aşa cum mama noastră a spus DA atunci când ne-a născut şi aşa cum Dumnezeu spune DA rugăciunilor noastre şi cererilor noastre de bine, trimitând harul Său peste toată lumea şi peste toţi oamenii din toate timpurile.

admin

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *